Wij bouwen uw dromen

Algemene bouwwerken Antwerpen

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Algemene bouwwerken Antwerpen of beter gekend als  Construmax is een erkend- en geregistreerd aannemer. Construmax is gespecialiseerd in Nieuwbouwwoningen, aanbouw en ook renovatiewerken.  Ons bedrijf staat garant voor kwalitatief vakmanschap, het gebruik van duurzame materialen maar speelt ook in op de laatste trends en technieken binnen de bouwsector.

 

Het motto van Algemene bouwwerken Antwerpen is “uw project is onze zorg”. Met de grootste zorg, de nodige expertise, engagement en flexibiliteit  ondersteunen we u van begin tot eind, van kelder tot zolder van eerste gesprek tot oplevering.

 

Kiezen voor Construmax is kiezen voor :

 

 • Transparantie : Als aannemer algemene Bouwwerken Antwerpen is Construmax transparant over de kosten en opleveringsperiode.
 • Duidelijke communicatie : Als ervaren aannemer algemene bouwwerken Antwerpen weet Construmax Perfect waar de pijnpunten liggen in nieuwbouw en renovatie. Door onze duidelijke communicatie en transparante werkwijze bent u bij alle stappen nauw betrokken en ziet u stap voor stap uw droom werkelijkheid worden
 • Expertise: Als aannemer algemene Bouwwerken Antwerpen bouwde Construmax een expertise uit en kan er probleemloos gebouwd of verbouwd worden in elke stijl die u wenst. Construmax combineert steeds ervaring met vernieuwing.
 • Vakmanschap; Oog voor detail, realisaties uit eigen atelier het gebruik van hoogwaardige materialen. Gedurende het gehele proces houdt Construmax de focus op vakmanschap

 

Met andere woorden Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Construmax staat garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

NIEUWBOUW

Wonen in een droom?
Natuurlijk!

Kocht u net een bouwgrond? Dan zetten wij van algemene Bouwwerken Antwerpen er uw droomhuis recht. Van kelder tot dak, van ruwbouw tot afwerking.

AANBOUW

Transformeer uw huis.

Wilt u meer ruimte om te leven? Schakel ons dan in voor een aanbouw zoals uw:

– veranda
– grotere keuken of badkamer
– extra bergruimte, slaapkamer of hobbykamer

Samen bekijken we uw wensen en de haalbaarheid van deze plannen. Het resultaat? Extra plaats in het huis waar u altijd al graag hebt gewoond.

Ook in  een bestaande woning is het vroeg of laat tijd voor grondige vernieuwingen of renovaties. Zó grondig dat er afbraak- en ruwbouwwerken aan te pas komen? Dan is Construmax uw ideale partner. Ook voor een uitbouw, een veranda of uitbreiding van uw woning,  staat Construmax garant voor kwaliteit en duurzaam verbouwen.

Scherpe afwerking, scherpe prijzen

Vakmensen uit de regio

Algemene bouwwerken Antwerpen realiseert uw droomwoning!

 • Maak een afspraak met Construmax om uw nieuwbouwproject of renovatie uit te lijnen en te bespreken.  Tijdens dit adviesgesprek stemmen we de verwachtingen en wensen af en overlopen de verschillende fasen binnen uw project.
  1. Hebt u al een bouwgrond?
  2. Heeft een architect al een plan getekend?
  3. Beschikt u over de nodige vergunningen?
  4. Bent u op de hoogte van energiezuinig (ver)bouwen

Als aannemer algemene bouwwerken Antwerpen bezitten we de nodige deskundigheid u hierin optimaal te ondersteunen en onze planning volledig op uw maat en budget op te stellen.

Op basis van alle input uit het adviesgesprek bezorgen we u een gepersonaliseerde offerte en  realistische tijdslijn waarin we uw project kunnen verwezenlijken.  Maar ook de nodige 3D schetsen waarin uw droomproject zijn eerste vorm krijgt.

Vakmanschap is onze troef.

Hoogstaande kwaliteit? Gegarandeerd. Ons team bestaat uit vak experts met jaren ervaring. Toch mag u bij ons ook scherpe prijzen verwachten.

Vraag dus zeker, vrijblijvend, een offerte aan. Bel Badkamerrenovatie Antwerpen op +32 3 344 76 45, + 32 3 218 86 49, mail of ga naar onze contactpagina.