Keukenrenovatie Antwerpen

Keuken- renovatie in Antwerpen, voor koks met klasse

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Keukenrenovatie Antwerpen gezocht?  Is uw huidige keuken verouderd, hebt u nood aan nieuwe kasten of overweegt u een volledige keukenrenovatie? Dan bent u bij Construmax aan het juiste adres!

De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 

Keukenrenovatie Antwerpen kiezen

Kiezen voor Construmax dé Keukenrenovatie Antwerpen  specialist is kiezen voor: Kwaliteitsvolle en duurzame materialen (hiervoor werken we samen met onder andere volgende partners: Desco, Schrauwen en Van Marcke, tegels Torfs, Carobatti en Azuleo.

Keukenrenovatie Antwerpen is een partner met oog voor detail én met een eigen schrijnwerkerij. Elk stuk dat we maken, passeert door de ervaren handen van onze vakmensen. Daarnaast begeleiden we u bij het volledige renovatieproces.

 

U kiest de stijl en wij bouwen uw droomkeuken – binnen uw budget.

Beslist u te renoveren staan we u bij of nemen de volledige renovatie voor onze rekening volgens afgesproken budget.

Koken in uw droomkeuken
Wilt u een keuken met uitstraling?
Dan zijn de details cruciaal:

– bewerkingswijze
– handvatten
– tablet
– materiaalkeuze
– …

EIGEN SCHRIJNWERKERIJ

Keukenrenovatie Antwerpen in eigen schrijnwerkerij.  Hebt u soms ook nog meubels nodig? Wij maken deze op maat in onze eigen schrijnwerkerij.

Scherpe afwerking tegen scherpe prijzen.

Keukenrenovatie Antwerpen =  scherpe afwerking tegen scherpe prijzen.  In eigen atelier ontwerpen en maken we keukens op maat tegen marktconforme prijzen! Met andere woorden onze prijzen zijn vergelijkbaar met producten in de detailhandel.

Vraag dus zeker, vrijblijvend, een offerte aan. Bel Keukenrenovatie Antwerpen  op +32 3 344 76 45, + 32 3 218 86 49, mail of ga naar onze contactpagina.

Construmax transformeert uw keuken! Ook in een bestaande keuken is het soms tijd voor een grondige renovatie.

Veel minder kosten, snel klaar

Toe aan iets nieuws? Zijn er onderdelen van uw keuken ver versleten of wilt u juist iets extra toevoegen, zoals een vaatwasser of inbouw oven? Dan is keukenrenovatie van Construmax  inderdaad een prachtige oplossing.

Construmax werkt met eigen personeel. Kiest u voor Construmax, dan kiest u voor een perfect uitgevoerde en opgeleverde badkamerrenovatie Antwerpen.

Wij bieden transparante en duidelijk communicatie, 1 vaste aanspreekpartner die u gedurende het gehele proces zal bijstaan. Op deze manier garanderen we dat uw droombadkamer stap voor stap realiteit wordt.