Badkamerrenovatie Antwerpen

Badkamer- renovatie Antwerpen, esthetisch én praktisch

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Badkamerrenovatie Antwerpen gezocht?  Is uw huidige badkamer verouderd, hebt u nood aan nieuwe kasten of overweegt u een volledige badkamerrenovatie? Dan bent u bij Construmax aan het juiste adres!

Met de nodige expertise ondersteunen we u gedurende het gehele proces. Samen plannen en verwezenlijken we uw droombadkamer, van concept tot realisatie, van kant en klare badkamermeubels tot maatwerk uit eigen atelier.

 

Badkamerrenovatie Antwerpen kiezen

Kiezen voor Construmax is kiezen voor:

Kwaliteitsvolle en duurzame materialen (hiervoor werken we samen met onder andere volgende partners: Desco, Schrauwen en Van Marcke, tegels Torfs, Carobatti en Azuleo.

Maar ook het vinden van evenwicht in mooi design en praktisch gebruik van uw badkamer .

Samen realiseren we uw droombadkamer op maat en dit binnen de 14 werkdagen!

Als aannemer van badkamerrenovatie Antwerpen heeft Construmax niet enkel de nodige vakkennis maar leggen we de focus op de totaalrealisatie. Bij Construmax is uw project in de juiste handen.

Een badkamer is niet enkel een oase van rust maar ook een praktisch ingedeelde, stijlvolle, makkelijk te onderhouden ruimte.

Welnessgevoel

Badkamerrenovatie Antwerpen is baden in stijl. Door de jaren breidde we onze vakkundigheid op zo een manier uit dat we zonder probleem uw badkamer renoveren in de stijl die u wenst.

Van modern tot klassiek maar ook landelijk, industrieel,  betonlook Scandinavisch of minimalistisch design.  We spelen ook zonder probleem in op de laatste trends.

 

Beslist u te renoveren staan we u bij of nemen de volledige renovatie voor onze rekening volgens afgesproken budget:

 

  • afbraak
  • vernieuwing van sanitaire leidingen
  • verwarming
  • bezetting
  • betegeling
  • installatie van sanitaire toestellen

EIGEN SCHRIJNWERKERIJ

Badkamerrenovatie Antwerpen in eigen schrijnwerkerij.  Hebt u nog meubels nodig? Wij maken deze op maat in onze eigen schrijnwerkerij.

Scherpe afwerking tegen scherpe prijzen.

Badkamerrenovatie Antwerpen is scherpe afwerking tegen scherpe prijzen.  In eigen atelier ontwerpen en maken we meubels op maat tegen marktconforme prijzen! Met andere woorden onze prijzen zijn vergelijkbaar met producten in de detailhandel.

Vraag dus zeker, vrijblijvend, een offerte aan. Bel Badkamerrenovatie Antwerpen op +32 3 344 76 45, + 32 3 218 86 49, mail of ga naar onze contactpagina.

Construmax transformeert uw badkamer! Ook in een bestaande badkamer is het soms tijd voor een grondige renovatie.

BADKAMERS

Uw oase van rust.

Wil u van uw bad een combinatie maken van bad en douche of uw bad vervangen door een inloopdouche.  Misschien wenst u uw badkamerruimte nuttiger in te delen. Construmax is dan de juiste partner voor uw badkamerrenovatie Antwerpen of ook vér daarbuiten.

Construmax werkt met eigen personeel. Kiest u voor Construmax, dan kiest u voor een perfect uitgevoerde en opgeleverde badkamerrenovatie Antwerpen.

Wij bieden transparante en duidelijk communicatie, 1 vaste aanspreekpartner die u gedurende het gehele proces zal bijstaan. Op deze manier garanderen we dat uw droombadkamer stap voor stap realiteit wordt.