Schrijnwerkerij Antwerpen

Schrijnwerkerij Antwerpen, uw meubels op maat

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Schrijnwerkerij Antwerpen is de ideale partner voor als je op zoek bent naar een op maat gemaakt interieur?  In onze Schrijnwerkerij Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Is bijvoorbeeld uw keuken of badkamer verouderd, hebt u nood aan nieuwe kasten of overweegt u een volledige renovatie? Dan bent u bij Schrijnwerkerij Antwerpen  Construmax  aan het juiste adres!

Met de nodige expertise ondersteunen we u gedurende het gehele proces. Samen plannen en verwezenlijken we uw project , van concept tot realisatie, van kant en klare meubels tot maatwerk uit eigen atelier.

 

Schrijnwerkerij Antwerpen kiezen

Kiezen voor Construmax is kiezen voor:

Kwaliteitsvolle en duurzame materialen (hiervoor werken we samen met onder andere volgende partners: Desco, Schrauwen en Van Marcke, tegels Torfs, Carobatti en Azuleo.

Maar ook het vinden van evenwicht in mooi design en praktisch gebruik van uw interieur .

Samen realiseren we uw droominterieur op maat en dit binnen de 14 werkdagen!

Als schrijnwerker op maat  heeft Construmax niet enkel de nodige vakkennis maar leggen we de focus op de totaalrealisatie. Bij Construmax is uw project in de juiste handen.

De perfecte kast op maat? Wij maken uw kast op maat in onze schrijnwerkerij te Antwerpen. Contacteer Schrijnwerkerij Antwerpen voor advies en gratis offerte!

Welnessgevoel

Schrijnwerkerij Antwerpen. Door de jaren breidde we onze vakkundigheid op zo een manier uit dat we zonder probleem uw interieur renoveren in de stijl die u wenst.

Van modern tot klassiek maar ook landelijk, industrieel,  betonlook Scandinavisch of minimalistisch design.  We spelen ook zonder probleem in op de laatste trends.

Veelzijdigheid is één van onze grootste troeven, van algemene bouwwerken, badkamers, keukens tot interieur realiseren wij al het schrijnwerk in uw verbouwing met eigen werknemers en garanderen zo een vlot verloop van de werken.

 

Uw interieurpartner

Ja, met hout kan alles … als je de juiste houtsoort gebruikt. Welke dat is voor úw interieur? Onze vakmensen weten het en vormen uw idee om tot een stevige, verfijnde constructie. Wat u ook zoekt:

  • parket
  • kasten
  • trappen
  • keuken- en badkamermeubels

 

EIGEN SCHRIJNWERKERIJ

Schrijnwerkerij Antwerpen realiseert alles zelf in zijn eigen atelier.  Hebt u nog meubels nodig? Wij maken deze op maat in onze eigen schrijnwerkerij.

Scherpe afwerking tegen scherpe prijzen.

Schrijnwerkerij Antwerpen is scherpe afwerking tegen scherpe prijzen. Wij ontwerpen en maken we meubels op maat tegen marktconforme prijzen! Met andere woorden onze prijzen zijn vergelijkbaar met producten in de detailhandel.

Vraag dus zeker, vrijblijvend, een offerte aan. Bel Schrijnwerkerij Antwerpen op +32 3 344 76 45, + 32 3 218 86 49, mail of ga naar onze contactpagina.

Construmax transformeert uw interieur! Ook in een bestaande interieur is het soms tijd voor een grondige renovatie.

SCHRIJNWERK OP MAAT

Binnen en buiten schrijnwerk

Bij schrijnwerkerij Construmax  kunt u terecht voor allerlei binnen of buiten schrijnwerk op maat.. Construmax is de juiste partner voor uw schrijnwerk opdrachten in  Antwerpen of ook vér daarbuiten.

Construmax werkt met eigen personeel. Kiest u voor Construmax, dan kiest u voor een perfect uitgevoerde en opgeleverde interieurrenovatie in Antwerpen.

Wij bieden transparante en duidelijk communicatie, 1 vaste aanspreekpartner die u gedurende het gehele proces zal bijstaan. Op deze manier garanderen we dat uw droominterieur stap voor stap realiteit wordt.